Hazırlama süresi: 10 dk.
Pişirme süresi: 30 dk.
Servis önerisi: 2 kişi
Malzemeler:
Bir adet lüfer balığı (Lütfen 22 cm altında olan lüfer balıklarını satın almayalım; yumurtlama yapabilmeleri için 22 cm üstünde olmaları gerekiyor.)
1 adet kırmızı soğan
1 diş sarımsak
5-6 adet defne yaprağı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet limon
Arzunuza göre tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Bu içerik, Şef Metin Süerkan tarafından, senCard için özel olarak hazırlanmıştır.
Web sitemizdeki bilgiler kişileri tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımaz. Tanı ve tedaviye yönelik tüm işlemlerinizi doktorunuza danışmadan uygulamayınız. İçeriklerde tedavi edici sağlık hizmetlerine yönelik bilgiler yer almamaktadır.
senCard kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerez Bildirimi, Gizlilik Bildiriminin bir parçasıdır. Daha detaylı bilgi için Çerez Politikamıza bakınız. Çerezleri Kabul Ediyorum / Kabul Etmiyorum
x